Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

estiu-10

La cantant Noa rectifica. La campanya de solidaritat amb Palestina, i de boicot a Israel, continua

[en castellano]
A principis de 2009, en ple bombardeig israelià contra Gaza, la cantant Noa va escriure una “Carta oberta als palestins”, on va dir: "Només puc desitjar per vosaltres que Israel faci la feina que tots sabem que s’ha de fer, i per fi DESFER-VOS d’aquest càncer, d’aquest virus, d’aquest monstre anomenat fanatisme, que avui es diu Hamas."

Amb motiu del seu concert al Palau de la Música, Barcelona, al febrer de 2009, la Plataforma Aturem la Guerra va demanar a Noa que retirés aquestes paraules. No només no ho va fer, sinó que va anar encara més lluny en aquesta actitud. Per aquest motiu, vam repartir octavetes davant del concert.

Un altre èxit del boicot a Israel: Abacus Cooperativa retira el Rummikub de les seves botigues

Comunicat de Boicot Preventiu i Plataforma Aturem la Guerra, 13/06/2010

Des dels últims atacs de l'exèrcit israelià a la “Flotilla de la llibertat” aquest passat 31 de maig de 2010, la campanya internacional BDS (Boicot, Desinversions i Sancions contra l'Estat d'Israel), inspirada amb la campanya de boicot al règim d'apartheid sud-africà, s'ha reforçat amb la indignació popular davant la impunitat amb què l'Estat sionista vulnera sistemàticament els drets humans, sobretot els de la població palestina.

En aquest context hem rebut la informació que Abacus (cadena de botigues especialitzades en llibreria, papereria i joguineria, amb 34 establiments als Països Catalans) ha decidit retirar de les seves botigues el joc de taula Rummikub, propietat de l'empresa israeliana Lemada Light Industries Ltd.

La cantante Noa rectifica. La campaña de solidaridad con Palestina, y de boicot en Israel, continúa

[en català]
A principios de 2009, en pleno bombardeo israelí contra Gaza, la cantante Noa escribió una “Carta abierta a los palestinos”, dónde decía: "Sólo puedo desear por vosotros que Israel haga el trabajo que todos sabemos que se debe hacer, y al fin DESHACEROS de este cáncer, de este virus, de este monstruo denominado fanatismo, que hoy se llama Hamas."

Con motivo de su concierto en el Palau de la Música de Barcelona, en febrero de 2009, la Plataforma Aturem la Guerra pidió a Noa que retirara estas palabras. No sólo no lo hizo, sino que fue todavía más lejos en esta actitud. Por este motivo, repartimos octavillas antes del concierto.

Subscribe to estiu-10

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Solidaritat Palestina

Nuclears en cap lloc