Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

-- 4to Trim 2014

Com ha estat possible l'avanç de l'Estat Islàmic. La situació actual a l'Iraq

Com ha estat possible l'avanç de l'Estat Islàmic. La situació actual a l'Iraq

20 octubre 2014 , 19h.

Pedro Rojo
Arabista, president de la Fundación Al Fanar para el Conocimiento Árabe i membre de la CEOSI (Campaña Estatal contra la Ocupación y por la Soberanía de Iraq)

Espai Jove La Fontana. BCN
c/ Gran de Gràcia 190, Metro : L3

L'ÚLTIMA GUERRA D’EE.UU. TORNA A SER PEL PETROLI! - SOLIDARITAT AMB ELS POBLES DE SÍRIA I IRAQ

L'ÚLTIMA GUERRA D’EE.UU. TORNA A SER PEL PETROLI!

BOMBARDEJAR NO SERVIRÀ PER ALLIBERAR NI CAP NACIÓ NI CAP PERSONA!

LA INTERVENCIÓ MILITAR OCCIDENTAL NOMÉS COMPORTARÀ UN AUGMENT DEL CAOS A L’ORIENT MITJÀ!

Ningú ens ha de convèncer del caràcter brutal de l'Estat Islàmic (EI) present a Síria i l’Iraq, i de les barbaritats que ha comès contra la població civil de diverses ètnies culturals i religioses. Fa just un any ho vam denunciar en el nostre comunicat en contra de la fallida intervenció militar d'EUA a Síria.

Recordem, però, que aquests grups s'han creat i han crescut gràcies al suport estratègic, d'intel•ligència i financer dels mateixos que ara els combaten (Aràbia Saudita, Bahrain, Qatar, Kuwait, Oman, EUA, França, Gran Bretanya, etc.). L’onze de setembre passat vam poder llegir a diferents mitjans escrits que un dels objectius de John Kerry en la seva gira per Orient Mitjà per articular la coalició contra l’EI, va ser demanar als membres del Consell de Cooperació del Golf que deixessin de finançar aquesta força política i militar. Si l’EI és un monstre, en bona mesura és un monstre creat per EUA i els seus aliats que potser -tampoc això està del tot clar- se'ls ha anat de les mans.

Subscribe to -- 4to Trim 2014

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Solidaritat Palestina

Nuclears en cap lloc