Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

estiu-06

Aturem la massacre contra el poble palestí i la invasió al Liban.

20 de juliol. Aturem la massacre contra el poble palestí i la invasió al Liban.



















Galeries d'imatges: 
Cronología (Cicles d'acció): 

No més impunitat per l’Estat d’Israel! No a la guerra!

Vam començar aquestes concentracions de rebuig i de condemna de la guerra al Pròxim Orient el dia 7 de juliol i ens hem concentrat cada dijous per denunciar les agressions de l’Estat d’Israel contra el Líban. Hem denunciat que l’agressió al Líban viola la legalitat internacional, el Dret Internacional. Hem exigit la suspensió de l’acord entre Israel i la UE, la paralització de la compra-venda d’armament.

Hem exigit la retirada immediata del Líban i el cessament dels bombardejos, la retirada de Cisjordània, Gaza, els Alts del Golan, les granges de Chebaa i Kfarchuba i retornar a les fronteres anteriors a 1967, l’alliberament de tots els presos palestins i dels legítims representants del poble palestí.

Samidoun: Ayuda a los refugiados en Beirut

La ofensiva israelí en Líbano es un acto de agresión contra toda la población libanesa. El ejército israelí declara estar atacando una “infraestructura terrorista”, pero aterroriza a toda la población. Además de los mil muertos y los heridos, miles de personas están abandonando el país, y miles más están dejando las áreas bombardeadas e instalándose en el centro de Beirut.
Samidoun coordina el Centro de Ayuda Sanayeh, ubicado cerca del parque Sanayeh, en el centro de la ciudad, Éste fue el primer centro de ayuda establecido desde el principio del ataque israelí. Coordinamos los esfuerzos de ayuda en Beirut y recogimos y trasmitimos información directamente de Líbano, así como organizar actividades políticas en los ámbitos local e internacional para presionar a favor del cese de los ataques a los civiles. Tenemos comisiones que producen vídeos (http://www.beirutletters.org) y mapas de los bombardeos (http://maps.samidoun.org), actualizados cada día.

Comunicat de les associacions àrabs a Catalunya

Comunicat de les associacions àrabs a Catalunya sobre la situació al Líban

Tres setmanes ja han passat des de l'inici de l'agressió contra el Líban i el poble libanès, que ha causat més de 800 civils morts, i milions de ferits, la majoria nens, dones i ancians, i la destrucció total de l'infrastructura. L'Estat d'Israel com és de costum, no respecte les convencions i la legitimitat internacional, assassinant a civils, a forces de la FINUL, atacant camions que transporten aliments i medicaments, i ambulàncies, voluntaris de la Creu Roja i de les Organitzacions no Governamentals. Les matances de Marouhin, Srifa i darrerament del poble petit de Canà són exemples de la barbàrie inhumana de l'exercit israelià.

Comunicat de premsa respecte a la massacre a Qana

Rebem amb indignació, ràbia i tristor les notícies de la nova massacre a Qana, al sud del Líban.

Els bombardejos sobre el Líban i la seva població representen un clar crim de guerra per part de l'Estat d'Israel.

Davant d'aquests fets denunciem la inoperància dels governs, de les institucions internacionals, de l'ONU a l'hora d'exigir l'alto el foc, condemnar els atemptats i acabar amb el conflicte.

Demanem al govern espanyol que faci tot el possible per aconseguir un alto el foc immediat i incondicional, incloent-hi pressions diplomàtiques i la suspensió dels acords preferencials i comercials amb Israel.

Manifest dels Treballadors de l’Àmbit Cultural Públic al Líban

Nosaltres els sotasignants declarem:

1) El nostre suport explícit a la resistència nacional libanesa en la mesura que manté una guerra de defensa per la nostra sobirania i independència, una guerra per alliberar els presoners libanesos a Israel, una guerra per protegir la dignitat dels pobles libanès i àrab.
2) El nostre rebuig més ferm de la lògica que acusa Hezbolà d’haver donat el “pretext" per la invasió israeliana. Israel no ha envaït el Líban, destruït les seves infrastructures, desplaçat i assassinat la seva població a causa de l’acció heroica duta a terme per Hezbolà. Israel no ha necessitat mai un pretext per intervenir en la sobirania del Líban, Palestina, Iraq, o altres nacions.

Acció del 4 de juliol (1 de 2)

Acció per al dia de la independència, 4 de juliol de 2006.






Galeries d'imatges: 
Cronología (Cicles d'acció): 

Acció del 4 de juliol - ( 2 de 2 )







Galeries d'imatges: 
Cronología (Cicles d'acció): 
Subscribe to estiu-06

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Solidaritat Palestina

Nuclears en cap lloc