Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

primavera-10

Contra el terrorisme de l’Estat d’Israel: manifestació, dissabte, 5 de juny, 17.30h, Jardinets de Gràcia

Difoneu si us plau.

La Plataforma Aturem la Guerra i la Campanya contra l’Europa del Capital, la Crisi i la Guerra convoquem el dissabte dia 5 de juny a les 17:30 a una manifestació que sortirà de Jardinets de Gràcia i baixarà per Passeig de Gràcia per protestar enèrgicament contra les recents retallades socials i les polítiques neoliberals imposades des de la Unió Europea i condemnar la repressió, els assassinats i la impunitat internacional del govern d’Israel. El lema de la manifestació serà “Per una Euromediterrània dels Pobles, de la Solidaritat i de la Pau”.

Després dels atacs, assassinats i repressió dels components de la Flota per la Llibertat de Gaza el passat dilluns, els i les manifestants i responent a una convocatòria internacional de mobilitzacions, també mostrarem la nostra ferm condemna de la impunitat internacional de l’Estat d’Israel i el nostre suport solidari per la creació d’una Palestina lliure i en pau.

Es concretaran altres detalls de la protesta a l’assemblea de la Plataforma Aturem la Guerra, dijous 3 de juny, 19.30h, Sodepau, Passatge del Crèdit 7, pral., Barcelona 08002.

La manifestació se celebra al final del cicle de conferències amb l’objectiu de debatre i denunciar les polítiques neoliberals i repressives a la zona Euromediterrània i en els seus diferents països, amb especial importància dels actuals esdeveniments a Palestina.

Les conferències es duran a terme al Centre Cívic la Sedeta (C/Sicília, 321) el dissabte dia 5 de juny de les 10 a les 17 hores i en elles donarem veu als i les protagonistes directes de la crisi a tota la regió euromediterrània així com a les persones que estan lluitant cada dia contra els seus efectes.

Més informació:
noue2010.blogspot.com
www.aturemlaguerra.org
www.facebook.com/aturemlaguerra

AdjuntMida
Image icon mani_5-6-10.jpg128.08 KB

Boicot a l'aigua d'Eden Springs

Aquí, a casa nostra, també es lliura el combat contra l'apartheid i la colonització de Palestina.

Hi ha uns sortidors d'aigua per a establiments que pertanyen a una empresa colonial, Eden Springs. Eden Springs té la seu al territori ocupat del Golan, d'on extreu aigua. És a dir, la roba. Des de fa uns anys, Eden s'ha expandit per Europa i, també, per Catalunya.

Hi ha una campanya internacional de boicot a l'aigua Eden, com una mesura de solidaritat amb els habitants expulsats del Golan i de lluita contra l'ocupació i la colonització israeliana. Ja s'han aconseguit alguns èxits i Eden ha estat expulsada d'alguns mercats, com a Escòcia.

Protesta davant d’una botiga H&M pels vincles comercials amb Israel

www.btvnoticies.cat

BTV: "Una trentena de persones ha protestat aquest dissabte al matí davant de la botiga que la cadena H&M té al portal de l'Àngel. El grup de manifestants propalestins ha denunciat la política de complicitat que la multinacional té amb l'estat d'Israel, ja que aquesta ha anunciat l'obertura de noves botigues al país en un moment en què Israel ha mostrat la intenció de construir nous assentaments il·legals a Cisjordània. La protesta vol posar de manifest que H&M viola la seva pròpia declaració de responsabilitat corporativa, on es compromet a assegurar-se que les seves pròpies empreses no siguin còmplices a la vulneració dels drets humans. Les persones que han participat en l’acció reivindicativa s’han plantat davant de la botiga que H&M té al portal de l’Àngel amb banderes i mocadors palestins. Demanen que no es compri a la multinacional sueca fins que aquesta no aturi la seva activitat comercial a Israel. Consideren que H&M és còmplice de les pràctiques del país, que vulneren el dret internacional i els drets humans del poble palestí.

Altres protestes similars s’han fet en diverses botigues d’H&M arreu d’Europa."

 

AdjuntMida
Image icon boicot_H&M.jpg22.68 KB

Presentació del llibre : " L’OTAN, una amenaça global ". Pati Maning

L´Otan, una amenaça global Aquest llibre és fruit de la Campanya NO A l´OTAN, NO A LA GUERRA. 14 d’abril.

 

video: https://www.youtube.com/watch?v=e5FXL-Ln0Tg






Campanyes: 
Galeries d'imatges: 
Cronología (Cicles d'acció): 

Protesta davant d’una botiga H&M pels vincles comercials amb Israel.

Protesta davant d’una botiga H&M pels vincles comercials amb Israel.(BCN)10 d’abril de 2010.

 











Campanyes: 
Galeries d'imatges: 
Cronología (Cicles d'acció): 

Palestina, Iraq, Afganistan, nosaltres no oblidem: No a la guerra!

10 d'abril 2010. Palestina, Iraq, Afganistan, nosaltres no oblidem: No a la guerra!. Concentració a la pl. Sant Jaume contra la guerra i l'ocupació








































































Galeries d'imatges: 
Cronología (Cicles d'acció): 

Concentració : aturem la guerra: prou terrorisme d'estat

Concentració 31 de maig a les 19h davant la Cambra de Comerç Catalunya-Israel
Travessera de Gràcia, 21
Barcelona

Convoquen: Plataforma Aturem la Guerra, Comunitat Palestina de Catalunya, Plataforma amb Palestina al Cor

Xerrada: El Tribunal Russell: Reptes de la solidaritat amb Palestina

Xerrada debat

El Tribunal Russell:
Reptes de la solidaritat amb Palestina

Divendres, 30 d’abril, 19.30h
La Torna, Sant Pere Màrtir 37, Vila de Gràcia 08012

(Metro L3, Diagonal o Fontana)

Recentment es va celebrar a Barcelona la primera sessió del Tribunal Russell sobre Palestina. Aquest va trobar que Israel comet greus violacions del Dret internacional en perjudici del poble palestí, i que els estats de la UE en són còmplices.

Per fer efectiva aquesta sentència els moviments socials hauran d’impulsar una campanya forta i àmplia de boicot a l’Estat d’Israel, als àmbits comercial, polític, cultural, esportiu…

En aquest acte tractarem els reptes i debats que això planteja.

Presenta:
Jorge Sánchez (Plataforma Aturem la Guerra)
Intervindran:
Sabrina Senouci (Xarxa d’Enllaç amb Palestina, i membre del Comitè de Barcelona per al Tribunal Russell sobre Palestina)
David Karvala (Plataforma Aturem la Guerra)

Convoca: Coordinadora Amb Palestina al Cor

Donen suport: Plataforma Aturem la Guerra, Xarxa d’Enllaç amb Palestina, Intersindical Alternativa de Catalunya, En lluita, PSUC viu, Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

Concentració · No a la guerra! · ds 10 d'abril · 18h · Plaça Sant Jaume

Concentració · Dissabte 10 d'abril · 18h · Plaça Sant Jaume
Palestina, Iraq, Afganistan… Nosaltres no oblidem
No a la guerra!

AdjuntMida
PDF icon octaveta_10-abril-2010.pdf87.77 KB
Subscribe to primavera-10

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Solidaritat Palestina

Nuclears en cap lloc