Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

-- 1er Trim 2012

SOLIDARITAT AMB EL POBLE DE SÍRIA

SOLIDARITAT AMB EL POBLE DE SÍRIA

DIJOUS 12 DE JULIOL A LES 19,30h
CONCENTRACIÓ UNITÀRIA PLAÇA ST JAUME
SOLIDARITAT AMB EL POBLE DE SÍRIA

Les protestes i revoltes populars, que estan sacsejant tots els països autocràtics d’Àfrica del Nord i del Proper Orient, representen una esperança de canvis que mereixen el suport de totes les persones compromeses amb els valors de la democràcia i la justícia social.

Totes aquestes legítimes protestes han estat reprimides amb duresa per part dels seus governs, i en alguns casos, amb massacres d’una magnitud insòlita. És el cas de Síria on la població civil és víctima de la repressió des de fa dècades i que ara s’ha intensificat arran de les protestes iniciades fa un any. La situació s’ha complicat i s’ha fet més difícil per a la població civil com a conseqüència dels combats entre les forçes repressives del règim i l’anomenat Exèrcit Sirià Lliure.

Escut antimíssils a la base de Rota. Un pas més en la militarització mundial

2 de març de 2012

El Centre Delàs presenta el seu informe núm. 10: Escut antimíssils a la base de Rota. Un pas més en la militarització mundial , en el qual s'argumenta l'impacte negatiu que la instal·lació d'aquest projecte militar tindrà per l'economia i seguretat espanyoles.

Els seus autors són Teresa de Fortuny i Xavier Bohigas.

els informes: catalá y castellano

Nit Afganesa

Nit Afganesa

Acte cultural de suport a la Comunitat Afganesa

Divendres 30 de març 2012 - 19h

Centre de Cultura Bonnemaison
C/ Sant Pere més Baix 7
Barcelona - Metro L4 , L1 Urquinanona

donatiu : 10€

cartel

IRAN: 10 RAONS PER PROTESTAR CONTRA LA GUERRA I LES SANCIONS

IRAN: 10 RAONS PER PROTESTAR CONTRA LA GUERRA I LES SANCIONS

"Stop the War Coalition" fa difusió del següent manifest a Gran Bretanya contra la intervenció a l'Iran

Després de la intervenció a Líbia, el perill de nous atacs occidentals a la regió són molt reals. Aquí es presenten 10 raons per les quals una guerra contra l'Iran no està justificada i tindria conseqüències catastròfiques:

1) Cap amenaça: l'Iran no ha atacat cap país al llarg de 200 anys. La seva despesa militar per càpita és la més baixa de la regió. El règim ha permès inspeccions i ha estat d’acord a negociar amb Occident sobre totes les qüestions. La retòrica occidental actual, recorda la guerra de l'Iraq, quan una amenaça va servir per justificar un atac.

2) Dos pesos, dues mesures: Molts dels aliats occidentals, incloent Israel, tenen armes nuclears. No hi ha proves que l'Iran estigui tractant de desenvolupar-ne, com ho demostra l'informe de l'OIEA l'any passat. Iran, a diferència d'Israel i Pakistan, és signatari del Tractat de No Proliferació Nuclear i té dret a desenvolupar energia civil nuclear.

3) Les sancions porten a la guerra: Com ho demostra el recent estancament militar, les sancions fan augmentar la tensió i la desconfiança. Aquest fet farà augmentar els “falcons” a l’Iran. A l'Iraq, les sancions han tingut com a resultat un elevat nombre de víctimes civils i ha portat a

Amnistía Internacional : Guantánamo, pongamos fin a 10 años de vergüenza

Guantánamo, pongamos fin a 10 años de vergüenza

Amnistía Internacional, llama a sumarse a la petición. Para entregar las firmas al presidente Obama a finales de enero de 2012.

Actúa/firma

Subscribe to -- 1er Trim 2012

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Solidaritat Palestina

Nuclears en cap lloc