Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

-- 3er Trim 2013

CONCENTRACIÓ CONTRA LA INTERVENCIÓ MILITAR A SÍRIA


CONVOCATÒRIA URGENT!

CONCENTRACIÓ CONTRA LA INTERVENCIÓ MILITAR A SÍRIA

Dilluns 9 de setembre, Plaça Sant Jaume, 19'30h.

Convoca: Plataforma Aturem la Guerra

Manifest
CONTRA LA INTERVENCIÓ MILITAR A SÍRIA

Avui ha començat al Congrés dels EUA el debat sobre l’atac a Síria. És inevitable sentir ràbia, fàstic i cansament davant de l’enèssima repetició de la mateixa jugada.

Un altre cop fan veure que estan preocupats per un assumpte –l’ús d’armes químiques per part d’uns, dels altres o d’agents al seu servei, que tot és possible!- que, de fet, és una excusa (gairebé es pot dir una excusa burocràtica) que no té res a veure amb els motius reals de la intervenció.

Un altre cop ens empenyen a escollir bàndol, a escollir entre un règim autoritari, que no ha dubtat a reprimir a sang i foc la seva població, i uns “rebels” entre els quals hi ha de tot, des de persones sincerament compromeses amb la democràcia i la justícia social, fins a mercenaris al servei de les grans potències occidentals o jihadistes partidaris de substituir la dictadura d’Al Assad per una tirania semblant a la d’Aràbia Saudita o Qatar.

Com si Obama, Kerry o Hollande estiguessin molt preocupats pel benestar i la felicitat dels ciutadans de Síria! Com si els importés alguna cosa més que els seus interessos geoestratègics i de seguretat energètica a la zona de l’Orient Mitjà

Solidaritat amb Egipte. Prou repressió. Ni diners, ni armes per als colpistes


Solidaritat amb Egipte. Prou repressió. Ni diners, ni armes per als colpistes

Concentraciò a Plaça Sant Jaume

dimarts 27 Agost 19.30h

comunicat:

Texto en castellano

Condemnem la brutal repressió a Egipte

Ens horroritza la brutalitat de les recents agressions de l’exèrcit i la policia contra civils a Egipte. L’atac als campaments el dimecres, 14 d’agost, va acabar en una matança. Es desconeixen, per manipulació, les xifres exactes de morts —les autoritats parlen de més de 700; els Germans Musulmans de milers— però és evident que s’han assassinat moltíssimes persones, i se n’han ferit milers més. Aquestes víctimes són civils de tota mena —homes, dones i canalla— de diverses creences i simpaties polítiques.

Contra la intervenció SÍRIA - 9set2013

CONCENTRACIÓ CONTRA LA INTERVENCIÓ MILITAR A SÍRIA Dilluns 9 de setembre, Plaça Sant Jaume, 19'30h.









Tipus de document: 
Campanyes: 
Cronología (Cicles d'acció): 
Subscribe to -- 3er Trim 2013

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Solidaritat Palestina

Nuclears en cap lloc