Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

- 2º Trim 2011

Solidaritat amb la revolució siriana. Per la llibertat i la democràcia

Manifestació del dia 3 de Juliol a Plaça Catalunya/Portal de l'Àngel
a les 12h.

Solidaritat amb la revolució siriana. Per la llibertat i la democràcia

Ja fa més de tres mesos que el poble sirià s'ha alçat pacíficament per demanar llibertat i democràcia al seu país. Aquestes protestes pacífiques uneixen el poble per sobre de les diferències religioses o ètniques.
El govern sirià està massacrant els participants en les protestes contra la dictadura. La repressió és ferotge i els morts ja es compten per milers. Víctimes que lluitaven per la llibertat i per acabar amb un règim dictatorial.
El país ha esta governat per lleis marcials i per un partit únic que s'ha encarregat d'enriquir el seu entorn proper a base de corrupció i repressió a qualsevol dissidència.

Davant d'aquests fets tan greus:
• Condemnem la brutal repressió que està exercint el govern sirià contra la seva població. Cap govern pot ofegar en sang les legítimes aspiracions populars a la democràcia, la justícia social i el respecte als drets humans.
• Denunciem els governs català, espanyol i de la resta dels països de la Unió Europea per la política de doble tracte amb les revoltes populars i exigim que aquests governs aïllin políticament i econòmicament a la dictadura de Síria, igual que, d'altra banda, s'hauria d'haver fet fa molt de temps amb l'Estat d'Israel, i s'hauria de fer avui amb els altres governs que massacren a les seves poblacions.

19 Juny. Manifestació Internacional: El carrer és nostre. No pagarem la seva crisi!

19 Juny. Manifestació: El carrer és nostre. No pagarem la seva crisi!

Aturem les retallades! Felip Puig Dimissió! Cap a una vaga general de tots i totes!

17h.Pl Catalunya (Barcelona)

convoca: 15M AcampadaBCN
info: http://acampadabcn.wordpress.com/

CONDEMNA DE LA REPRESSIÓ ALS CIUTADANS DE SÍRIA I D’ALTRES PAÏSOS DEL NORD D’ÀFRICA, PRÒXIM ORIENT I ÀSIA CENTRAL.

CONDEMNA DE LA REPRESSIÓ ALS CIUTADANS DE SÍRIA I D’ALTRES PAÏSOS DEL NORD D’ÀFRICA, PRÒXIM ORIENT I ÀSIA CENTRAL.

Aquests dies el govern de Síria està massacrant els participants en les protestes pacífiques contra la dictadura. La repressió és ferotge i els morts ja es compten per milers.
Davant de fets tan greus:
1) Condemnem la brutal repressió que està exercint el govern sirià contra la seva població. Cap govern pot ofegar en sang les legítimes aspiracions populars a la democràcia, la justícia social i el respecte del drets humans.
2) Exigim als governs català, espanyol i de la resta dels països de la Unió Europea que aïllin políticament i econòmicament a la dictadura de Síria, igual que, d’altra banda, s’hauria d’haver fet fa molt de temps amb l’Estat d’Israel, i s’hauria de fer avui amb els altres governs que massacren a les seves poblacions.

Davant el desallotjament de l'acampada

Des de la Plataforma Aturem la Guerra us fem arribar el comunicat de la FAVB, la Comissió de Defensa dels Drets de la Persona del Col·legi d’Advocats de Barcelona, l’Observatori dels Drets Econòmics, Socials i Culturals (DESC) i l’Associació Catalana de Defensa dels Drets Humans (ACDDH, que ens fem nostre i al qual ens adherim.

Us animem a participar a les diferents mobilitzacions pacífiques de rebuig al desallotjament i de suport a les acampades convocades per aquesta tarda.

- CONVOCATÒRIA DE MANIFESTACIÓ PER LA SANITAT PÚBLICA I EL DRET A REUNIÓ A LES PLACES: 17 hores, Monument a Colom

- CONVOCATÒRIA de CASSOLADA PER EXPRESSAR EL NOSTRE REBUIG AL DESALLOTJAMENT: 19 hores, Plaça Catalunya

LA PLATAFORMA ATUREM LA GUERRA DÓNA SUPORT I ANIMA A PARTICIPAR A L’ACAMPADA DE PLAÇA CATALUNYA.

LA PLATAFORMA ATUREM LA GUERRA DÓNA SUPORT I ANIMA A PARTICIPAR A L’ACAMPADA DE PLAÇA CATALUNYA.

Des de la Plataforma Aturem la Guerra celebrem el moviment iniciat el 15 de maig amb les acampades a Barcelona, Madrid i tantes altres ciutats de Catalunya i de la resta de l’estat.

Assumim com a nostre les crítiques a l’actual sistema que, amb l’excusa de la crisi impedeix una vivenda digna, privatitza els serveis socials i retalla allò que creiem bàsic com la sanitat i l’educació mentre gasta cada dia 1 milió d’euros en la guerra a l’Afganistan.

La participació de l’exèrcit espanyol en missions anomenades de pau al Líban, Somàlia, o de guerra a l’Afganistan i a Líbia de la mà de la OTAN fan sumar-nos a la indignació i l’esperit de la plaça Catalunya, de la mateixa manera que ho vam fer amb les persones de la plaça Tahrir.

Homenatje al cineasta Juliano Mer-Khamis

Dimecres 13, 20h
Centre Cívic del Pati Llimona
c/ Regomir 3

Documental :
" Arna's Children "

Homenatje al cineasta Juliano Mer-Khamis, mort a Yenin el passat dia 4, sent aquesta una altre victima de l'ocupació, en aquest cas d'un activista Israelià. Projectarem el documental "Arna's Children".

Centre Cívic del Pati Llimona
13 d'abril a les 20:00

Plataforma Aturem la Guerra

Subscribe to - 2º Trim 2011

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Solidaritat Palestina

Nuclears en cap lloc