Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

març-06

Manifestació del 18 de març de 2006

No al Guantánamo global!
No a la guerra!
Fora les forces d’ocupació de l’Iraq, Palestina...

AdjuntMida
PDF icon cartell_18-M_web.pdf190.62 KB

Deixeu en pau les poblacions del Pròxim Orient!

Ara fa tres anys, milions de persones arreu del mon vam sortir als carrers dels cinc continents per dir NO A LA INVASIO DEL IRAQ. Tot el que ha passat després, a l’ Iraq, al Pròxim Orient i al món, ha confirmat les raons dels manifestants del 2003. Tota mena d’imperialisme és injust, però el que ha passat a l’Iraq també demostra que l’imperialisme és inviable a la pràctica. La immensa majoria de la població de l’Iraq vol que les forces d’ocupació se’n vagin. Aquí és on rau la veritable derrota dels Estats Units i dels seus aliats, i aquesta derrota no es pot amagar amb eleccions, referèndums i noves constitucions per a l’Iraq. Bush ha perdut i les tropes ocupants han de marxar ara mateix de l’Iraq!

Vinyetes: El moviment per la pau adverteix contra l'escalada del conflicte

Comunicat de premsa del moviment anti guerra de Dinamarca

L'assemblea de la Plataforma Aturem la Guerra del 16 de febrer va decidir donar a conèixer aquest Comunicat de premsa del moviment anti guerra de Dinamarca, respecte al tema de les vinyetes. Tanmateix, volem fer constar que compartim el seu plantejament general.

"La cremada de l'ambaixada danesa a Síria demostra com de malament poden anar les coses, quan es permet dominar els esdeveniments a les forces que volen pujar de to el conflicte. Jyllands-Posten, [el diari que va publicar les vinyetes], Dansk Folkeparti (el Partit Popular Danés) i Dansk Front (Front Danés) realment han aconseguit, entre ells, crear les imatges de l'enemic que necessiten.

Subscribe to març-06

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Solidaritat Palestina

Nuclears en cap lloc