Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

març-07

Aturem la guerra · Fora les forces d’ocupació · Manifestació, 17 de març

Manifestació: Contra la guerra i les ocupacions

Ds 17 de març 17h • Barcelona: Pça. Universitat – Pça. Sant Jaume
Convoca: Plataforma Aturem la Guerra

AdjuntMida
PDF icon cartel_17_m.pdf65.63 KB
PDF icon octaveta_17_m.pdf103.39 KB
PDF icon octaveta_jornades_03_m.pdf47.82 KB

Manifest - No a la guerra : quatre anys després

Cap el final de 2006, els autors de l’anomenat Informe “Baker-Hamilton” han reconegut i proposat allò que el moviment per la pau diu des de l’any 2003: que la invasió i ocupació de l’Iraq és un desastre i que el que han de fer les forces d’ocupació és tornar cap a casa. No obstant, perquè aquests senyors arribessin a aquesta conclusió ha calgut que es produís la mort de 600.000 persones, el desplaçament de més de dos milions de refugiats i el desballestament de la societat iraquiana.

El que els Estats Units i els seus aliats han fet a l’Iraq no és un “error de planificació” ni el resultat d’una relliscada de polítics mal informats o rucs. El que està passant a l’Iraq és un acte de barbàrie de proporcions gegantines. Com també ho són els bombardejos a Somàlia, l’amenaça d’atacar l’Irán i el suport occidental a les polítiques genocides i agressives de l’Estat d’Israel, que poden reobrir la guerra civil al Líban després d’haver patit la salvatge agressió de l’estiu passat.

Propaganda antiguerra feta per (ex)militars d'EUA

Es tracta d'un anunci per un documental, "Sir! No sir!" ("Senyor! No, senyor!") sobre les mogudes antiguerra, dins l'exèrcit americà, durant la guerra de Vietnam. Entre els soldats en actiu, es van arribar a editar 300 diferents revistes radicals antiguerra, des de diverses bases militars. Molts soldats van participar al moviment contra la guerra de Vietnam.

L'anunci és molt dinàmic, i destaca les similituds amb la guerra a l'Iraq, i les amenaces a l'Iran.

Molt recomanable per als que entenguin una mica d'anglès.

Més informació sobre el documental a www.sirnosir.com

Més sobre veterans de la guerra de l'Iraq, contra la guerra, www.ivaw.org

V Conferència del Caire

La Campaña Internacional contra la Ocupación Sionista y Estadounidense
le invita a participar en la

V Conferencia del Cairo

Que tendrá lugar en El Cairo en el período comprendido entre los días 29 de marzo y 1 de abril de 2007 bajo el lema: “Por una coalición mundial de todas las fuerzas antiimperialistas y antiglobalización”.

y en el

III Foro Social de El Cairo

Que tendrá lugar de forma paralela a la Conferencia del Cairo, bajo el lema: “Contra el imperialismo y el sionismo; contra la discriminación y la opresión; contra la explotación y la corrupción”.

[Text in English and Arabic in attached files] · Llamada como octavilla [PDF]

Cimera contra l'OTAN a Sevilla, 2-4 de febrer '07

Els ministres de defensa de l'OTAN es reuneixen a Sevilla el proper febrer. La contracimera és els dies 2 a 4 de febrer a Sevilla mateix. S'adjunta el programa i les qüestions pràctiques per si us animeu a venir.

Assemblea general de la Plataforma Aturem la Guerra

Dijous, 25 de gener, 19,30h, Sodepau (Passatge del Crèdit, 7, pral. Metro Liceu)

Convoquem totes les entitats adherides a la Plataforma, a més d’activistes a títol individual, a assistir a aquesta assemblea, per concretar propostes de cara al 4t aniversari de l’inici de la guerra contra l’Iraq.

Subscribe to març-07

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Solidaritat Palestina

Nuclears en cap lloc