Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

primavera-09

Declaració d’Stop the War (GB) sobre la crisi a l’Iran

La crisi que es desencadena a l’Iran no ha de convertir-se en el pretext per a una nova intervenció dels EUA o el Regne Unit a la regió, ni per a una escalada més de tensió al voltant del programa nuclear de l’Iran.

La responsabilitat del moviment anti-guerra és, en primer lloc, oposar-se a la funció del govern britànic a la regió i evitar que la seva postura sigui utilitzada com a pretext per justificar un atac militar dels EUA o Israel contra l’Iran, un atac que tindria resultats catastròfics per a tot l’Orient Mitjà i pel poble iranià en primer lloc.

La Coalició Aturem la Guerra creu que resoldre la crisi és el dret i la responsabilitat del poble iranià per si sol, i que la ingerència externa no pot exercir cap paper positiu – sobretot la ingerència dels poders que han destruït el país veí, l’Iraq, en una guerra il•legal i d’ocupació, i que han donat ple suport a l’agressió israeliana a la regió.

Presentació del llibre-documental: Rastros de Dixan

Virus editorial i el Grup de Recerca de l'Islam a la Diàspora es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre-documental

Rastros de Dixan. Islamofobia y construcción del enemigo en la era post 11-S

Desde el 11-M se han producido 28 operaciones contra presuntas células yihadistas, la mayoría basadas en una doctrina de acción preventiva y paranoica. La operación que da origen a este libro fue puesta en marcha el 19 de enero de 2008 en Barcelona y, según las filtraciones a los medios de comunicación, con ella se había evitado una masacre similar a las de Madrid o Nueva York. Aunque no se hallaron ni armas ni explosivos, y a pesar de la fragilidad de la investigación policial, desde el primer día los medios de comunicación vulneraron de manera flagrante la presunción de inocencia de los acusados.

AdjuntMida
PDF icon presentacion_rastros.pdf345.18 KB

Presentació del llibre: Iraq bajo ocupación: Destrucción de la identidad y la memoria

La Plataforma Aturem la Guerra, la Llibreria La Central, Ediciones del Oriente y del Mediterráneo i la Plataforma per l’Alliberament i la Sobirania de l’Iraq (PASI) es complauen a invitar-te a la presentació del llibre col·lectiu

IRAQ BAJO OCUPACIÓN:
DESTRUCCIÓN DE LA IDENTIDAD Y LA MEMORIA

Intervenen:
EMAN AHMED KHAMMAS,
periodista i exdirectora de l’Occupation Watch Centre a Bagdad

ROSA REGÀS,
escriptora i coautora del llibre

Presenta:
JAUME BOTEY,
professor d’Història de la UAB i membre de la PASI

Dijous 16 d’abril, 19 hores

Llibreria La Central (Elisabets 6, Barcelona)
www.lacentral.com

Plataforma Aturem la Guerra
www.aturemlaguerra.org

Plataforma per l’Alliberament i la Sobirania de l'Iraq
pasicatalunya.blogspot.com

Subscribe to primavera-09

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Solidaritat Palestina

Nuclears en cap lloc