Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

Solidaritat amb la revolució siriana. Per la llibertat i la democràcia

Manifestació del dia 3 de Juliol a Plaça Catalunya/Portal de l'Àngel
a les 12h.

Solidaritat amb la revolució siriana. Per la llibertat i la democràcia

Ja fa més de tres mesos que el poble sirià s'ha alçat pacíficament per demanar llibertat i democràcia al seu país. Aquestes protestes pacífiques uneixen el poble per sobre de les diferències religioses o ètniques.
El govern sirià està massacrant els participants en les protestes contra la dictadura. La repressió és ferotge i els morts ja es compten per milers. Víctimes que lluitaven per la llibertat i per acabar amb un règim dictatorial.
El país ha esta governat per lleis marcials i per un partit únic que s'ha encarregat d'enriquir el seu entorn proper a base de corrupció i repressió a qualsevol dissidència.

Davant d'aquests fets tan greus:
• Condemnem la brutal repressió que està exercint el govern sirià contra la seva població. Cap govern pot ofegar en sang les legítimes aspiracions populars a la democràcia, la justícia social i el respecte als drets humans.
• Denunciem els governs català, espanyol i de la resta dels països de la Unió Europea per la política de doble tracte amb les revoltes populars i exigim que aquests governs aïllin políticament i econòmicament a la dictadura de Síria, igual que, d'altra banda, s'hauria d'haver fet fa molt de temps amb l'Estat d'Israel, i s'hauria de fer avui amb els altres governs que massacren a les seves poblacions.

• Reafirmem la nostra defensa del principi de la lliure determinació dels pobles i, en conseqüència, celebrem la decisió de l'oposició al règim despòtic sirià de rebutjar qualsevol intervenció estrangera en el seu país.
• Denunciem les polítiques de doble tracte dels governs occidentals enfront les revoltes populars dels països del nord d'Àfrica, Pròxim Orient i Àsia Central. Tota dictadura és injusta, sigui "amiga" o "enemiga". I tant legítim és el desig de llibertat dels ciutadans de Líbia, Síria o Iran com els de Iemen, Bahrain, Aràbia Saudita, Palestina, Iraq o Afganistan.

El poble català no pot donar l'esquena a la lluita del poble siri.
Per això fem una crida a participar a la Manifestació del dia 3 de Juliol a Plaça Catalunya a les 12h.
Tots i totes per la llibertat i la democràcia!

VISCA LA REVOLUCIÓ SIRIANA I FORA EL RÈGIM DICTATORIAL

Convoca: Associació Sirio-Catalana.
Donen suport: ACSUR Catalunya, Comunitat Palestina de Catalunya, Corrent Roig, CTD, CUP Barcelona, En Lluita, Entrepobles, Esquerra Unida i Alternativa EUiA, ICV, Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), Lluita Internacionalista (LI), Papers per Tothom, Plataforma Aturem la Guerra, Revolta Global-Esquerra Anticapitalista, Terrassa Respon, SODEPAU, USOC.

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Nuclears en cap lloc