Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

Retirada de les tropes de l'Iraq

Comunicat urgent de la Plataforma Aturem la Guerra

La Plataforma Aturem la Guerra celebra la decisió presa per Rodríguez Zapatero de retornar les tropes espanyoles de l’Iraq de manera immediata. S’ha demostrat que les mobilitzacions ciutadanes que s’han dut a terme des de fa més d’un any a tot l’Estat espanyol en contra la guerra i l’ocupació de l’Iraq han estat determinants.

Des d’aquí animem i donem suport al moviment internacional contra la guerra dels Estats Units, de Gran Bretanya i de tots els altres països que tenen soldats a l’Iraq perquè continuïn pressionant als seus governs per aconseguir també el retorn de tots els seus exèrcits.
Atès que l’Estat espanyol forma part del Consell de Seguretat de Nacions Unides demanem al president del govern espanyol que defensi en aquest organisme la fi de l’ocupació i la devolució de la sobirania al poble de l’Iraq.
El retorn de les tropes espanyoles és important, però el crim contra la població de l’Iraq continua. Per tant, la Plataforma Aturem la Guerra continuarà treballant perquè no es mantingui cap presència militar ni interessos econòmics que impossibilitin la total sobirania del poble iraquià.
Plataforma Aturem la Guerra
Barcelona, diumenge 18 d’abril de 2004.

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Solidaritat Palestina

Nuclears en cap lloc