Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

Marxa 22M a Madrid


CRIDA A LA PARTICIPACIÓ I MOBILITZACIÓ - Marxa 22M a Madrid

Diferents organitzacions socials, polítiques i sindicals, ens hem reunit per coordinar una mobilització a nivell estatal amb l’objectiu de lluitar conjuntament contra les polítiques antisocials dels governs guardians de l’ortodòxia de l’FMI, UE i el BCE com el govern central i el govern de Catalunya.

Partint d’una proposta del SAT d’Andalusia i altres organitzacions, es convoca una MARXA DE LA DIGNITAT que s’iniciï a tots els territoris possibles amb l’objectiu de confluir finalment a Madrid el proper 22 de març.

Estem davant d’una situació absolutament límit. L’atur, la precarietat, la pobresa, la repressió i les seves polítiques retrògrades, entre molts altres motius, ens situen en un moment de màxima alerta que necessita que tots i totes ens mobilitzem per recuperar els nostres drets i revertir la situació.

Per tal d’aconseguir-ho, ens plantegem articular un moviment col•lectiu amb els següents objectius:

• Dir NO al pagament d’un deute il•legítim.
• Acabar amb l’atur i la precarietat.
• Rebutjar les polítiques patriarcals que humilien la dona trepitjant els seus drets com el de decidir sobre el seu propi cos.
• Retirada immediata de totes i cadascuna de les retallades com també de la reforma laboral.
• Garantir treball, educació, sanitat, aliment i habitatge dignes per a totes les persones, sigui quina sigui la seva procedència.
• Exigir la dimissió del govern del PP, el de CiU; dels governs fidels a la Troika. Que se’n vagin TOTS!
• Garantir el dret a l’autodeterminació i el dret a decidir de tots els pobles.

Fins el moment, han participat de les reunions inicials organitzacions com Estudiants en Lluita, Papers per a tothom, Iaioflaut@s, 15M, Gent gran de la Plaça Catalunya, Assemblea d’aturats i aturades de Barcelona, Assemblea d’aturats i aturades del Baix Llobregat, Coordinadora d’assemblees d’aturats i aturades, COBAS, Col•lectiu Ronda, Procés Constituent, PCPC, Joventut Comunista, IAC, CGT Catalunya, Endavant, CUP, Assemblea Groga, Associació d’Estudiants Progressistes, Corrent Roig, Front Cívic, Casal, i EUiA

Organitzacions de Barcelona, de Tarragona, Girona (des de la Xarxa pels Drets Socials), entre altres localitats, ens estem coordinant i treballant per tal de dur a terme la MARXA DE LA DIGNITAT.

A Catalunya, volem que aquesta mobilització sigui massiva, unitària i contínua, i per això, fem una crida a tots els moviments i organitzacions socials, veïnals, sindicals i polítiques del nostre país, com també a tots els mitjans de comunicació alternatius, per tal que s’hi impliquin i participin en l’organització i difusió d’aquesta iniciativa.

Així, doncs, esperem que pugueu debatre aquest tema en les assemblees de les vostres organitzacions i adherir-vos a la convocatòria.

La propera reunió a Barcelona serà el dijous 30 de gener al Col•lectiu Ronda (entrada pel carrer Sant Pere mes alt, 59) a les 18’30h

Per més informació:
http://www.youtube.com/watch?v=u9hzcLxYRxE
www.marxadeladignitat.org
https://twitter.com/marxadignitat
https://www.facebook.com/pages/Marxa-de-la-Dignitat/1385267185066773?not...

Telèfons de contacte: 639390710 / 633293887
Direccions de correu electrònic: info@marxadeladignitat.org / extensio@marxadeladignitat.org

Nuclears en cap lloc