Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

LA PLATAFORMA ATUREM LA GUERRA DÓNA SUPORT I ANIMA A PARTICIPAR A L’ACAMPADA DE PLAÇA CATALUNYA.

LA PLATAFORMA ATUREM LA GUERRA DÓNA SUPORT I ANIMA A PARTICIPAR A L’ACAMPADA DE PLAÇA CATALUNYA.

Des de la Plataforma Aturem la Guerra celebrem el moviment iniciat el 15 de maig amb les acampades a Barcelona, Madrid i tantes altres ciutats de Catalunya i de la resta de l’estat.

Assumim com a nostre les crítiques a l’actual sistema que, amb l’excusa de la crisi impedeix una vivenda digna, privatitza els serveis socials i retalla allò que creiem bàsic com la sanitat i l’educació mentre gasta cada dia 1 milió d’euros en la guerra a l’Afganistan.

La participació de l’exèrcit espanyol en missions anomenades de pau al Líban, Somàlia, o de guerra a l’Afganistan i a Líbia de la mà de la OTAN fan sumar-nos a la indignació i l’esperit de la plaça Catalunya, de la mateixa manera que ho vam fer amb les persones de la plaça Tahrir.

Per aquests motius animem al debat, a la participació i a expressar el nostre missatge de rebuig de l’actual sistema segrestat per institucions polítiques i financeres i demanem la nostra sortida de l’OTAN com a braç executor de polítiques de guerra que no condueixen a la resolució de cap conflicte.


“No a les despeses militars. No a les intervencions militars en el nostre nom ni amb els nostres diners”

PLATAFORMA ATUREM LA GUERRA.
Barcelona, 20 de maig del 2011

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Solidaritat Palestina

Nuclears en cap lloc