Qui som?   |     Documents   |     Campanyes

 

You are here

Accions per Palestina: Concentració dg, 12 de novembre, 17h, i altres

Accions per Palestina

Davant la situació cada cop pitjor a Palestina, i específicament la recent massacre a Gaza, a l’assemblea del 9 de novembre la Plataforma Aturem la Guerra va decidir:
1. Donar suport a la concentració a Plaça Sant Jaume, el diumenge 12 de novembre, a les 17h. (Més detalls a baix)
2. Convocar una reunió unitària per organitzar properes accions de solidaritat amb Palestina i rebuig a les agressions de l’Estat d’Israel, el dijous 16 de novembre, a les 19,30h, a Sodepau, Passatge del Crèdit 7, pral.
3. Proposem que es faci un acte de solidaritat amb Palestina el dimecres, 29 de novembre, amb personatges coneguts, lectures de poemes, etc. Per decidir a l’assemblea del dijous que ve.

Concentració a Barcelona contra el Mur de l'Apartheid i l'agressió militar israeliana a Gaza

Els i les Joves de la Comunitat Palestina de Catalunya convoquen a una concentració el proper dia 12 de Novembre contra el mur de l'Apartheid.

CONCENTRACIÓ: DIUMENGE DIA 12 DE NOV.

17h. Pl St. Jaume

El dia 12 de novembre marca la setmana internacional contra el mur de Apartheid a Palestina. El grup de Joves de la Comunitat Palestina de Catalunya organitzen una concentració a la Plaça St. Jaume a les 17h. el dia 12 de novembre.
En aquesta concentració es protesta per l'agressió militar israeliana a Gaza durant els últims set dies amb el resultat de 84 palestins morts i més de 250 ferits, entre ells 55 en situació crítica. Aquesta agressió ha causat destrucció total de la infrastructura del poble de Beit Hanoun.

Més informació:
jovepalestina@gmail.com

www.palestina.cat

www.internacionalesporpalestina.org

Xarxes Socials

Pots seguir-nos en:

Solidaritat Palestina

Nuclears en cap lloc